Küçükçekmece D-100 Karayolu'nda içerisinde hamile kadının bulunduğu otomobilin önüne keserek camları yumruklayan Oğulcan A. ikinci kez gözaltına alındıktan sonra tutuklandı.

Kaynak: DHA
İstanbul'da hamile kadının da içinde olduğu araca saldıran erkek tutuklandı

İstanbul'da yol kesip hamile kadının da içinde olduğu otomobilin camlarını yumruklayan erkek tutuklandı.

Olay, geçtiğimiz gün Küçükçekmece D-100 Karayolu Avcılar istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, seyir halindeki iki otomobil sürücüsü arasında yol verme meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma sonrası Oğulcan A. isimli erkek, aracıyla Orhan Bal'ın kullandığı otomobilin önünü kesti. Aracından inen Oğulcan A., diğer sürücü Orhan Bal'ın otomobilinin camına vurup kapısını açmaya çalıştı.

Otomobil içinde bulunan Bal'ın hamile eşi ve akrabaları da olan biteni korku içinde izlerken, araca yumruklar atan Oğulcan A. bir süre sonra aracına binerek uzaklaştı. Sürücü Orhan Bal, olayı cep telefonu kamerasıyla kaydetti. 

Olayın sosyal medyada yayılmasının ardından önceki gün saat 22.00'da Oğulcan A. emniyete giderek olayı gerçekleştiren kişi olduğunu belirtmesi üzerine gözaltına alındı. Olayla ilgili taraflar birbirlerinden karşılıklı şikayetçi oldu. Orhan Bal ve Oğulcan A. hakkında 'mala zarar verme' ve 'tehdit' suçlarından işlem yapıldı. İşlemlerinin ardından iki taraf da serbest bırakıldı.

Dün ise savcılık Oğulcan A. hakkında tekrar gözaltı talimatı verdi. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği, şüpheli Oğulcan A.'nın 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçundan tutuklanmasına karar verdi.