Eyüpsultan'da servisten inen 7 kişi, yol meselesi yüzünden tartıştıkları sürücüye saldırarak darp etti. Saldırganlar hem sürücüyü hem de otomobili tekmeledi.

İstanbul'da servisten inen 7 kişi, yol verme yüzünden tartıştıkları sürücüyü darp etti
Fotoğraf: DHA

Dün akşam saatlerinde meydana gelen olaya göre, İstanbul'un Eyüpsultan ilçesindeki Silahtarağa Mahallesi'nde, iddiaya göre yol verme yüzünden servis minibüsünün şoförü ile otomobil sürücüsü arasında tartışma çıktı. Tartışmanın sürmesi üzerine, servisten inen 7 kişi otomobil sürücüsünü darp etti.

DHA'nın haberine göre, servisten inen bir yolcunun "Ne diyorsun sen" diyerek, hızla sürücüye saldırması üzerine, diğer saldırganların hakerete geçtiği belirtildi. Saldırgan grup, otomobil sürücüsüne tekme ve yumruklarla saldırdı.

Saldırıya uğrayan otomobil sürücüsünün yardımına çevredekiler geldi. Otomobilden çıkan bir kadın ise, "Otomobilde aile var, terbiyeli olun" diyerek saldırganları durdurmaya çalıştı. Ancak servisten inenlerden biri, "Otomobiline geç" diyerek tekme atmaya devam etti. Aile otomobile güçlükle kendini atarken, servisten hızla inerek ilk saldırıyı gerçekleştiren kişi, "Otomobilde aile varsa inmeyecektin" diyerek, bu kez de otomobile tekme attı. Otomobil sokaktan güçlükle uzaklaştı.

Trafikteki yol tartışması ile başlayarak tekmeli yumruklu kavgaya dönüşen o anlar, olay sırasında orada bulunan bir kişinin cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi. Grubun, otomobil sokaktan ayrılırken de saldırısını sürdürdüğü görüldü.