İstanbul Diş Hekimleri Odası, 7-8 Nisan 2023 tarihlerinde gerçekleştireceği ‘İstanbul Buluşması’na çağrı yaptı.

İstanbul Diş Hekimleri Odası’ndan İstanbul Buluşması'na çağrı

İstanbul Diş Hekimleri Odası, 7-8 Nisan 2023 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan ‘İstanbul Buluşması’na çağrı yaptı.

İstanbul Diş Hekimleri Odası ve İstanbul Buluşması Organizasyon Komitesi tarafından yayınlanan etkinliğe çağrı metninde, şu ifadeler kullanıldı:

“2013 yılında gerçekleştirilen FDI-Dünya Dişhekimleri Birliği Kongresi, 2022 yılında gerçekleştirilen TDB-Türk Dişhekimleri Birliği Uluslararası Kongresi gibi bugüne kadar düzenlenen ondan fazla kongrenin İstanbul’da Haliç Kongre Merkezi, ICEC ve ICC gibi alanlarda yoğun katılımlı şekilde gerçekleştirilmesini mümkün kılan oldukça deneyimli bir organizasyon ekibiyle şimdi de ‘İstanbul Buluşması’nı düzenliyor olmanın heyecanı içerisindeyiz.

‘İstanbul Buluşması’ İstanbul Dişhekimleri Odası üyelerinin ücretsiz katılım sağlayabileceği, çok sayıda değerli bilim insanımızın konferans, panel ve kurslarıyla bilgi ve deneyimlerini paylaşacakları; meslek sorunlarının tartışılacağı, çözüm önerilerinin değerlendirileceği İstanbul Dişhekimleri Odası üyesi diş hekimlerinin ve diş hekimliği alanında hizmet veren firmaların bir araya geleceği, bilimsel toplantıların yanı sıra sosyal ve kültürel etkinliklerin de düzenleneceği büyük bir buluşma olacaktır.

İstanbul Diş Hekimleri Odası Yönetim Kurulu ve İstanbul Buluşması Organizasyon Komitesi olarak mesleki buluşmaların; iyi ilişkilerin geliştirildiği, bilgi alışverişlerinin yapıldığı, firmaların inovatif ve multidisipliner çalışmalarını diş hekimlerine tanıtma fırsatı yakaladığı ortamlar olduğunu çok iyi biliyoruz. 07-08 Nisan’da ICC’de gerçekleştirilecek bu organizasyonun da siz kıymetli katılımcılar için unutulmaz bir deneyime dönüşeceğini umut etmekteyiz.

Her yıl büyüyen ailemizin şüphesiz kıymetli parçalarından olan ve desteklerinden güç aldığımız değerli firmalarımızı, önceki organizasyonlarımızda olduğu gibi ‘2023 İstanbul Buluşması’nda da yanımızda görmekten mutluluk duyacağız. Katılımcı diş hekimlerinin böylesine büyük bir mesleki buluşmada sponsor firmalarımızla çok daha kapsamlı temaslar gerçekleştirmesine olanak sağlayan programımız ve sergi alanlarımızla İstanbul Kongre Merkezi’nde bir araya gelmek umudu ile…”

Etkinliğin bilimsel programına buradan ulaşabilirsiniz.