İstanbul ‘edebiyatla kuşanacak’

Bu yılki teması “Hayatı Edebiyatla Kuşatmak” olan 37. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, 10-18 Kasım tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi-Büyükçekmece’de yapılacak. Fuarın bu yılki onur yazarı ise Selim İleri.

Fuarın Onur Yazarı Selim İleri, etkinlikleri kapsamında Notre Dame de Sion’lular Derneği tarafından 10 Kasım’da düzenlenecek olan “21. Yüzyılda Edebiyatı Seçmek” paneli Selim İleri’nin de katılımıyla gerçekleşecek. Everest Yayınları ve TÜYAP işbirliğiyle Selim İleri’nin yaşamı, edebiyatı ve eserleri çeşitli panel ve söyleşilerde ele alınacak. 10 ve 18 Kasım tarihlerinde iki farklı oturum olmak üzere “Selim İleri Edebiyatı” konulu paneller; 11 Kasım tarihinde Selim İleri’nin de katılımıyla Türkan Şoray ve Faruk Şüyün’ün konuşmacı olacağı “Arkadaşım Selim” söyleşisi ve 18 Kasım tarihinde “Selim İleri ve Sonraki Kuşaklar” paneli düzenlenecek. Fuarda, açılış günü olan 10 Kasım Cumartesi günü Atatürk anması düzenlenecek.

ARTİST 2018 / 28. İstanbul Sanat Fuarı ile eş zamanlı gerçekleşecek olan fuarda giriş öğrenci, öğretmen, emekli ve engellilere ücretsiz. Ziyaret saatleri ise hafta içi 10.00-19.00, hafta sonu 10.00-20.00.