İstanbul Valisi Ali yerlikaya, İstanbul'da bugün ve yarın yerel olarak kuvvetli kar sağanakları, ulaşımda aksamalar, buzlanma, don ve tipi beklendiğini belirtti. Yerlikaya, "19.00'dan sonra lütfen zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmayın" uyarısında bulundu.

İstanbul için kuvvetli kar yağışı uyarısı: Saat verildi

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, bugün saat 19.00'dan sonra ve yarın kuvvetli kar yağışı beklendiğini belirterek, vatandaşlara zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmamaları için uyarıda bulundu.

Vali Yerlikaya sosyal medya paylaşımında, "Kıymetli hemşehrilerim, Meteoroloji Bölge Müdürlüğünün son paylaştığı verilere göre İstanbul'da bugün ve yarın yerel olarak kuvvetli kar sağanakları, ulaşımda aksamalar, buzlanma, don ve tipi bekleniyor. 19.00'dan sonra lütfen zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmayın" ifadelerine yer verdi.

Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan tahmine göre, bugün ve yarın İstanbul'da kuvvetli kar yağışı görülecek.

Vatandaşların, başta yüksek kesimler olmak üzere ulaşımda aksamalar, buzlanma, don, kuvvetli rüzgarla birlikte tipi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor.