"İşte Erdoğan’ın istediği seçim ittifakı"

Gerici haberleriyle bilinen Vahdet gazetesi yazarlarından Fatih Akkaya, 1 Kasım'da yapılacak erken seçim ile ilgili bugünkü “AK-Saadet İttifakına Dair Her şey” başlıklı yazısında kulis bilgilerine yer verdi.

Akkaya'nın yazısında AKP'nin seçimlerde 276 vekil sayısını yakalamak için Saadet Partisi'yle ittifak arayışı içinde olduğu, bu görüşmelerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da haberi ve onayı olduğu iddia edildi.

Yazıya göre Saadet’in eski lideri Recai Kutan’ın AKP ile görüşmelere ilişkin arabuluculuk yaptığı belirtilirken, “Saadet’te son kararı verecek isim Oğuzhan Asiltürk” ifadesi yer aldı.

AKP medyasında Saadet Partisi’nin “Paralelci” ilan edildiği belirtilen yazıda, “AK Parti’ye yakın medya organları Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinden bu yana Saadet’e demediğini bırakmadı. Sayın Kamalak’ı “paralelci” ilan etti. Partiyi “paralelin kucağına atmakla” itham etti. AKP’lilerden de kimi isimler bu yayınlara alkış tuttu. Ve Milli Görüş’ün başından bu yana AK Parti’ye yönelik eleştirileri, tepkileri…” ifadeleri yer aldı.