Warner Bros., uzun bir bekleyişin ardından It: Chapter Two filminin ilk fragmanını yayınladı. İlk filmdeki hikayenin 27 yıl sonrasında geçen It: Chapter Two, 2019’un merakla beklenen filmlerinden birisi. Eylül ayında vizyona girecek olan It: Chapter Two’nun ilk fragmanı Warner Bros tarafından dün yayınlandı. 2017 yılında vizyona giren It filmi 1989 yılında geçiyordu. It: Chapter Two […]

It: Chapter Two’nun fragmanı yayınlandı

Warner Bros., uzun bir bekleyişin ardından It: Chapter Two filminin ilk fragmanını yayınladı. İlk filmdeki hikayenin 27 yıl sonrasında geçen It: Chapter Two, 2019’un merakla beklenen filmlerinden birisi.

Eylül ayında vizyona girecek olan It: Chapter Two’nun ilk fragmanı Warner Bros tarafından dün yayınlandı.

2017 yılında vizyona giren It filmi 1989 yılında geçiyordu. It: Chapter Two ise ilk filmdeki olaylardan 27 yıl sonrasını ele alacak. “Kaybedenler Kulübü”, yeni filmde yetişkin halleriyle izleyici karşısına çıkıyor.

It: Chapter Two, Stephen King’in popüler romanının ikinci kısmını beyaz perdeye uyarlayacak. Orijinal hikayenin ilk kısmı 1957, ikinci kısmı ise 1985’de geçiyordu. Sinema uyarlamasında ise zaman çizgisi 1989 ve 2016 olarak değiştirildi.

Andy Muschietti tarafından yönetilen It: Chapter Two oldukça etkileyici bir oyuncu kadrosuna sahip. James McAvoy (Bill), Jessica Chastain (Beverley), Jay Ryan (Ben), Bill Hader (Richie), Isaiah Mustafa (Mike), James Ransone (Eddie) ve Andy Bean (Stan) gibi birçok ünlü isim yer alıyor. Ayrıca Bill Skarsgård da Palyaço Pennywise rolüyle geri dönecek.

Serinin ilk filmi It, 35 milyon dolarlık düşük bir bütçeyle hazırlanmış olmasına rağmen gişede inanılmaz başarılı bir performans göstermiş ve dünya genelinde tam 700 milyon dolar hasılat elde etmişti. It, şu anda tarihin en yüksek hasılat yapan korku filmi konumunda bulunuyor. Yapımcı stüdyo Warner Bros.’un It Chapter Two için de beklentileri yüksek.