İstanbul Tabip Odası, İstanbul Tıp Fakültesi Psikiyatri Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Raşit Tükel'in katılımı ile "Pandeminin psikososyal etkileri ve başa çıkma yolları" isimli web semineri düzenliyor.

İTO'dan 'Pandeminin psikososyal etkileri ve başa çıkma yolları' semineri

HABER MERKEZİ

10 aydır Türkiye'yi etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle yurttaşlar ekonomik olduğu kadar psikolojik olarak da yıprandı. İstanbul Tabip Odası (İTO) İşçi Sağlığı İşyeri Hekimliği Komisyonu tarafından düzenlenen aylık eğitim toplantılarının bu ayki konusu "Pandeminin psikososyal etkileri ve başa çıkma yolları" oldu.

Pandemi döneminde, başta çalışanlar olmak üzere tüm hekimlerde psikolojik yıpranma, gerginlik ve kaygı durumu ortaya çıkmış durumda. Bu konuya dair bilgilenmek, tartışmak için İTO'nun düzenlediği toplantının konuğu Türk Tabipleri Birliği (TTB) 2016-2018 Merkez Konseyi Başkanı, İstanbul Tıp Fakültesi Psikiyatri Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Raşit Tükel olacak.

28 Ocak Perşembe günü (yarın) saat 20:00'de, online olarak gerçekleştirilecek olan seminer eş zamanlı olarak İTO'nun YouTube, Twitter ve Facebook hesaplarından da yayınlanacak.