İYİ Parti Basın Sözcüsü Kürşad Zorlu, yaklaşan yerel seçimlerle ilgili açıklamasında "Teşkilat Başkanımız Sayın Buğra Kavuncu, yarından itibaren il gezilerine başlayacak, teşkilatlarımızı ziyaret edecek, Kahramanmaraş ve Hatay'dan başlayacak bu ziyaretlere. Amaç seçimlere ilişkin bir değerlendirme geriye dönük bir muhasebenin yapılması" dedi.

Kaynak: AA
İYİ Parti'den yerel seçim açıklaması
FOTOĞRAF: AA

İYİ Parti Basın Sözcüsü Kürşad Zorlu, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, kongrenin ardından Başkanlık Divanı Toplantısı'nın ikincisinde seçimlere yönelik analizler ve yaklaşan seçimdeki yol haritalarını ve ekonomi başta olmak üzere ülke gündemdeki meseleleri istişare ettiklerini belirtti.

İYİ Parti'nin yerel seçim hazırlıklarına ilişkin yol haritası sorulan Zorlu, şunları kaydetti:

"Genel Başkan'ımız bildiğiniz gibi İstanbul'dan Ankara'ya taşındı. Tüm teşkilatlarımıza yönelik çalışmaları genel merkezden çok daha büyük bir motivasyonla sürdüreceğiz. Teşkilat Başkanımız Sayın Buğra Kavuncu, yarından itibaren il gezilerine başlayacak, teşkilatlarımızı ziyaret edecek. Kahramanmaraş ve Hatay'dan başlayacak bu ziyaretlere. Amaç, seçimlere ilişkin bir değerlendirme geriye dönük bir muhasebenin yapılması. Tahminimize göre ağustos sonuna kadar bu il gezileri tamamlanacak. Yetmişe yakın ilin ziyaret edilmesi planlanıyor. Ağustos sonu itibarıyla genel başkanımızın başkanlığında bölge toplantıları gerçekleştirilecek. Yaklaşan yerel seçimlere büyük bir dinamizmle, heyecanla, geçmişteki eksikliklerden paylar çıkararak birlik beraberlik içerisinde hazırlanarak var gücümüzle yolumuza devam edeceğiz."