İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem, "Sorulan bir soruya verdiğim yanıtın, farklı yerlere çekilip, Sn. Kemal Kılıçdaroğlu‘nun haklı protestosunu kanunsuz olarak yorumladığım iddialarını art niyetli buluyorum" açıklamasını yaptı.

İYİ Partili Erdem, Kılıçdaroğlu'nun 'fatura' sözlerine dair yorumuna açıklık getirdi

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Zamlar geri çekilinceye kadar elektrik faturalarımı ödemeyeceğim' sözlerine ilişkin olarak kullandığı ifadelere açıklık getirdi.

Erdem, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Elektrik faturalarının ödenmesiyle ilgili Habeturk Tv’de sorulan bir soruya verdiğim yanıtın, farklı yerlere çekilip, Sn. Kemal Kılıçdaroğlu‘nun haklı protestosunu kanunsuz olarak yorumladığım iddialarını dikkatle takip ediyor ve art niyetli buluyorum" ifadelerini kullandı.

Erdem, şöyle devam etti: "Genel başkanımız Sn. Meral Akşener ve bizler vatandaşın ezildiği fahiş zamlara tepki ve çözüm yollarını hemen her gün paylaşmaktayız. Her siyasetçinin gündemdeki konulara yaklaşımlarının farklı olması gayet doğaldır."

Erdem, sözlerini şöyle sonlandırdı: "Bu ortamı yaratanların amacı açıkça Millet İttifakı’nı yıpratmaktır. Bunu başaramayacaklarını altını çizerek belirtmek istiyorum."

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem, Habertürk canlı yayınında Kılıçdaroğlu'nun sözlerine ilişkin bir soruya, "Ben sayın genel başkanımı biliyorsam, genel başkanım kanuna aykırı hiçbir şey kendi de yapmaz, söylemez ve tavsiye etmez. Ödenmesi gereken fatura ödenecektir" yanıtını vermişti.