İzdivaç programına damat adayı olarak katılarak dalga geçti

FOX TV ekranlarında yayınlanan, Zuhal Topal'ın sunduğu izdivaç programındaki tavırlarıyla bir anda dikkatleri toplayan Korcan Cinemre'nin Ekşi Sözlük yazarı olduğu öne sürüldü.

CNN Türk'te yer alan habere göre, Zuhal Topal'ın sunduğu evlilik programına çıkan damat adayı rahat tavırları ile herkesi şaşırtmıştı. Davranışları nedeniyle programdakilerin tepkisini çeken Korcan, gelin adaylarından Selin'e talip oldu. Zuhal Topal'ın “Sen biraz rahat mısın?” diye sorduğu soruya “Koltuk kadar değil” cevabını vermişti.

Korcan Cinemre, Mehmet Ali Erbil'in sunduğu Çarkıfelek yarışması başta olmak üzere 'En Zayıf Halka’, ‘Aşka Gel’, ‘Kelime Oyunu’, ‘Açıl Susam Açıl' gibi birçok yarışma programına katılmış. Aynı zamanda Ekşi Sözlük yazarı da olan Cinemre, bu programlarda kimi zaman ODTÜ öğrencisi kimi zaman da askerden yeni gelmiş biri kimliğine bürünüyor.

Ekşi Sözlük yazarı Korcan Cinemre'nin stüdyodaki anları, video paylaşım sitelerinde ’Zuhal Topal programını trolleyen damat adayı’ olarak paylaşıldı.

Ekşi Sözlükte açılan ‘İzdivaç programını trolleyen genç’ başlığı altına yapılan yorumlar ise şöyle:
“Oturuşunu düzelttikten sonra ‘Şimdi evlenilecek gibi mi oldum yani?’ deyişi ile ezberden konuşan teyzenin de ağzının payını vermiştir. Topluma hitap ediyomuş, öyle oturulmazmış... Sebebi neydi ki? Adamın bacak bacak üstüne atarak oturmasının kime ne zararı olduğunu ya da neden bu şekilde oturmaması gerektiğini sorsan iki kelimeyi yan yana getiremez oradaki kimse.”
“Rahatlığını tebrik etmek istediğim şahıstır. Reyting için ağlayıp göbek atanlarla dolu olan programı trollediği için ayrıca bir tebrik etmek istiyorum.”

“Efsane olmuş, gerçekten çok komik özellikle ‘Abi kavga mı edeceğiz ya’ demesinden sonra gülmekten koptum videodan.”

Canlı olarak yayınlanan bir programa katılmasına rağmen tavırları tepki çeken Korcan Cinemre'nin Ekşi Sözlük yazarı olduğu ortaya çıktı. ‘Zuhal Topal programını trolleyen damat adayı’ videosuyla kısa sürede izlenme rekorları kıran ve pek çok kişiye ulaşan Korcan Cinemre'nin daha önce de birçok programa katılıp benzer yarışmacı profili sergiledi.