İzmir'in Menderes ilçesinde gerçekleşen ve 5 kişinin hayatını kaybettiği silahlı kavgaya ilişkin 7 kişinin gözaltına alındığı, haklarında gözaltı kararı verilen 6 kişinin yakalanması için ise çalışma sürdürüldüğü açıklandı.

Kaynak: AA
İzmir'de 5 kişinin öldüğü silahlı kavgayla ilgili 7 gözaltı
Fotoğraf: AA

İzmir'in Menderes ilçesindeki bir kıraathanede 5 kişinin hayatını kaybettiği, 2 kişinin yaralandığı silahlı saldırıya ilişkin 13 zanlı hakkında gözaltı kararı verildi, 7'si yakalandı.

Cüneytbey Mahallesi Ürüncü Sokağı'ndaki bir kıraathanenin ikinci katında dün akşam yaşanan silahlı kavgaya ilişkin soruşturma kapsamında olayla ilgili 13 şüpheli belirlendi.

İzmir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, haklarında gözaltı kararı verilen 7 zanlıyı yakaladı, 6'sının yakalanması için çalışmanın sürdüğü bildirildi.

NE OLMUŞTU?

Aralarında alacak verecek meselesi nedeniyle husumet bulunan iki grup, Cüneytbey Mahallesi Ürüncü Sokağı'ndaki bir kıraathanenin ikinci katında konuşmak için bir araya gelmiş, çıkan kavgada iki tarafın da silah kullanmasıyla B.C. ve S.B. olay yeri, T.A, R.B. ve O.D. de hastanede ölmüş, 2 kişi yaralanmıştı.