Gazetemizin dijital abonelik kampanyasının İzmir etabının tanıtım kokteyli dün akşam bir etkinlikle gerçekleştirildi. Etkinlikte konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "BirGün’ün hep yanında olmaya devam edeceğiz. BirGün umut demektir" dedi

İzmir'de 'BirGün Benim' kampanyasına destek gecesi

BİRGÜN İZMİR

Gazetemizin dijital abonelik kampanyasının İzmir etabının tanıtım kokteyli dün akşam bir etkinlikle gerçekleştirildi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “BirGün umut demektir. Tüm emekçilerini selamlıyorum, sonuna kadar destekçinizim” dedi.

Tarihi Hava Gazı Fabrikası’nda düzenlenen etkinliğe; İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Misket Dikmen, Başkan Yardımcısı Dilek Gappi ve İGC Yönetim Kurulu Üyeleri, TGS İzmir Şube Başkanı Halil Hüner, Gazeteciler Okan Yüksel, Cemalettin Özdoğan, Sanatçı Ercan Kesal, İZBETON Genel Müdürü Heval Savaş Kaya, DSP Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Karakülçe, HDP İzmir İl Eş Başkanı Besriye Tekgür, SOL Parti PM üyesi Ozan Can, CHP Çiğli İlçe Başkanı Mert Özcan, CHP Karabağlar eski İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, İzmir Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Funda Barlık Obuz, Maden Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Aykut Akdemir, TMMOB Yüksek Onur Kurulu Üyesi Hulusi Sarıkaya, Çiftçi-Sen Genel Örgütlenme Sekreteri Adnan Çobanoğlu, Eski İzmir Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Ferdan Çiftçi, Tüm Bel-Sen İzmir 1 Nolu Şube Başkanı Buse Engin, İzmir Kent Konseyi Başkanı Seniye Nazik Işık, Konak Kent Konseyi Başkanı Hamit Mumcu, Avukat Şehrazat Mercan, Avukat Senih Özay ile sendika, oda ve dernek temsilcileri ile BirGün okurları katıldı.

Öte yandan BirGün gecesine; Buca Belediye Başkanı Av.Erhan Kılıç, Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal ve Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat çelenk göndererek destek oldu.

Gecede katılımcılar, "BirGün Benim" kampanyasına destek vererek BirGün’e dijital abone oldular.

BİRGÜN’ÜN HEP YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Etkinlikte konuşma yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “BirGün aslında bir kardelen. Kar basmış ve onun içinden çıkan pırıl pırıl şahane bir şey dilerim ya; dediği güzel haberleri ilk BirGün’de okuyacağız o güne kadar, BirGün’ün hep yanında olmaya devam edeceğiz. BirGün umut demektir. Tüm emekçilerini selamlıyorum, sonuna kadar destekçinizim” dedi.

izmir-de-birgun-benim-kampanyasina-destek-gecesi-699471-1.

BASKI ZULÜM MANŞETLERİ YERİNE GİTTİLER KURTULDUK MANŞETİ ATACAĞIZ

BirGün gazetesi Yayın Koordinatörü Yaşar Aydın da, “İstanbul’dan İzmir’e gelmek bizim için çok rahatlatıcı bir şey. Bu şehrin varlığı tüm Türkiye için bir şans. Biz hep birlikte bu ülkenin çoksuyla doğruyu arayan insanları olarak bir tarih yazıyoruz. Üstümüze çöken karabasana karşı mücadele veren arkadaşların sesi olmaya çalışıyoruz. Bizimde sesimiz soluğumuz kesilmesin diye tekrar arkadaşlarımıza dönüyoruz. Yanlış yapabiliriz düşebiliriz, tökezleyebiliriz ama bizleri ayağa kaldıracak milyonlarca dostumuz var. AKP bizi ne kadar boğmaya çalışsa da onların yarattığı dünyaya dostlarımızın desteği ile dur demeye çalışıyoruz. Çok yakında baskı, zulüm manşetleri yerine gittiler, kurtulduk manşeti atacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

izmir-de-birgun-benim-kampanyasina-destek-gecesi-699472-1.

HEDEFİMİZ İZMİR’DE BİN ABONE

BirGün gazetesi yazarı Barış İnce ise, “BirGün gazetesi 15 yıldır patronsuz bağımsız bir gazete olarak hayatını sürdürüyor ve sırtını halka dayıyor. BirGün gazetesinin hedefi tam bağımsız bir şekilde ayakta kalmak. Gazeteler bağımsız olması için ekonomik olarak hiçbir güç odağına bağımlı kalmaması gerekir. Bunun içinde dijital abonelik kampanyamız başlıyor. Hedefimiz İzmir’de bin abone. Sizlerden ricamız BirGün’e üye olmanız ve neden olduğunuzu anlatmanızdır. Patronsuz ve bağımsız medyanın en büyük örneğidir BirGün gazetesi” diye konuştu.

izmir-de-birgun-benim-kampanyasina-destek-gecesi-699473-1.

BİRGÜN NEFES ALDIRAN BİR KURUM

Eski CHP Genel Başkan Yardımcısı ve yazarımız Zeynep Altıok Akatlı da, “Ne yazık ki Türkiye’de hiçbir özgür medya organı bırakmadıkları bir döneme şahitlik ediyoruz. Bize özgür basının gerekliliklerini yerine getirmeye çalışan BirGün gazetesinin bir mensubu olmak benim için bir gurur. En fazla tutuklu gazeteci bu ülkede. Bu günlerde BirGün gibi gazetelerimizin varlığı çok önemli. BirGün bütün bu kakofoni içinden bize nefes aldıran bir kurum. O yüzden hepimizin desteğiyle BirGün yaşasın diyoruz” ifadelerine yer verdi.

izmir-de-birgun-benim-kampanyasina-destek-gecesi-699475-1.

GÜLİZAR BİÇER KARACA’NIN MESAJI

CHP Doğa Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca da etkinliğimize bir mesaj gönderdi. Karaca’nın mesajı şu şekilde:

"Değerli BirGün Ege Meclisi,

BirGün Gazetesi tarafından düzenlenen dijital abonelik kampanyası tanıtım kokteyline olan nazik davetiniz için teşekkür ediyorum. Tarihi önceden belirlenmiş olan yoğun programım nedeniyle çok istediğim halde aranızda bulunamıyorum.

Konuyla ilgili etkinlikleri hazırlayan, katkı koyan tüm çalışma ekibine şahsınız nezdinde saygı ve sevgilerimi sunuyor, etkinliğin başarılı geçmesini diliyorum.