İzmir'in Bayraklı ilçesinde ayrıldığı kadının oturduğu apartman dairesine molotofkokteyli atan erkek, polis ekiplerince gözaltına alındı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

İzmir'de erkek şiddeti: Ayrıldığı kadının evine molotofkokteyli attı
Fotoğraf: DHA

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, bir erkek ayrıldığı kadının evine giderek, evin duvarına molotofkokteyli fırlattı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken evin duvarında küçük çaplı maddi hasar meydana geldi. Öte yandan, yanıcı madde fırlatan erkek ise polis tarafından gözaltına alındı.

DHA'nın haberine göre; Muhittin Erener Mahallesi 2129 Sokak'ta saat 03.30 sıralarında; A.A.'nın oturduğu evin önüne gelen ve alkollü olduğu ileri sürülen eski sevgilisi K.G.(42) sokakta bağırmaya başladı.

Bir süre sonra K.G. yanında getirdiği molotofkokteylini, ikinci katta oturan A.A.'nın duvarına attı. Cam şişenin duvara çarpmasının ardından yangın çıktı.

YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ

Bu sırada K.G. ikinci cam şişeyi fırlattı, duvara çarpan ikinci cam şişe yanmadan bir evin bahçesine düştü. Duvarda çıkan küçük çaplı yangın kısa sürede söndürülürken, olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

GÖZALTINA ALINDI

Olay yerine gelen ekipler, K.G.'yi gözaltına alarak polis merkezine götürdü. Öte yandan, polis ekipleri mahalle sakinleri ve A.A.'nın ifadesine başvurdu.

Olay yerini şeritlerle kapatan polis, incelemelerde bulundu.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.