İzmir Buca'da CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu afişleri olan bir kıraathaneye yönelik saldırı gerçekleştirildi. CHP İzmir Milletvekili Kılıç, saldırıyı AKP adayı Savcı Sayan ve beraberindekilerin gerçekleştirdiğini açıkladı.

Kaynak: Haber Merkezi
İzmir'de Kılıçdaroğlu afişi olan kıraathaneye saldırı: Savcı Sayan ve beraberindekiler işin içinde

İzmir Buca'da Çamlıkule Mahallesi'ndeki bir kıraathaneye saldırı gerçekleştirildi. Saldırının AKP İzmir Milletvekili Adayı Savcı Sayan ve beraberindekiler tarafından yapıldığı iddia edildi. 

Dün Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Erzurum’daki mitingine ve bugün de CHP’nin Şanlıurfa’daki seçim bürosuna saldırı düzenlenmişti.

CHP'Lİ VEKİL: SAVCI SAYAN VE BERABERİNDEKİLER SALDIRDI

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, yaşanan saldırıyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamaya göre, saldırıyı AKP İzmir Milletvekili Adayı Savcı Sayan ve beraberindekiler gerçekleştirdi.

Kılıç, "Buca Çamlıkule’de 13. Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun afiş ve pankartlarının olduğu bir kıraathaneye Savcı Sayan ve beraberindeki yaklaşık 30 kişilik bir grupla saldırı gerçekleştirildi. Sükunet!!" dedi.