İzmir'in Narlıdere ilçesinde lüks sitede çıkan ve 8 saat sonra kontrol altına alınan yangına ilişkin olan incelemeler tamamlandı. Tüm dairelerde inceleme yapan ekipler, elde edilen bulgular ile toplanan delilleri savcılığa teslim etti.

Kaynak: DHA
İzmir'de yangın çıkan sitede incelemeler sona erdi
Fotoğraf: AA

İzmir'in Narlıdere ilçesinde bulunan bir sitede meydana gelen yangına ilişkin incelemeler tamamlanarak bulgular savcılığa teslim edildi. 

Akşam saatlerinde başlayan yangın 8 saat içerisinde kontrol altına alınabilmiş, Narlıdere'de bulunan site kullanılmaz hale gelmişti. Tüm dairelerde tek tek inceleme yapan ekipler, elde edilen bulgular ile toplanan delilleri savcılığa teslim etti.

NE OLMUŞTU?

Narlıdere ilçesinde 27 Nisan'da saat 22.00 sıralarında 4 blok ve 168 daireden oluşan lüks sitenin 3'üncü bloğunda yangın çıkmış, site sakinleri kendi imkanları ile dışarı çıkarken, bölgeye çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edilmişti.

Kısa sürede tüm bloğu saran alevlere, itfaiye ekipleri müdahale etmişti. Zaman zaman patlamaların da yaşandığı yangın, havadan ve karadan müdahale ile 8 saat sonra kontrol altına alınabilmişti.

Meydana gelen yangında 6 kişi dumandan etkilenirken, 1 kişi ayağından yaralanmıştı.