İzmir’in Balçova ilçesindeki İnciraltı Kent Ormanı’nda bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Gençlik Festivali’nin son gününde, katılımcılar 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı doyasıya eğlenerek kutladı. Doğaçlama tiyatro atölyesi, zumba, basketbol, masa tenisi, voleybol, bisiklet, badminton gibi etkinliklere katılan gençler, Mustafa Kemal Atatürk’ü andı. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen İzmir Gençlik Festivali, […]

İzmirli gençler kampa doydu

İzmir’in Balçova ilçesindeki İnciraltı Kent Ormanı’nda bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Gençlik Festivali’nin son gününde, katılımcılar 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı doyasıya eğlenerek kutladı. Doğaçlama tiyatro atölyesi, zumba, basketbol, masa tenisi, voleybol, bisiklet, badminton gibi etkinliklere katılan gençler, Mustafa Kemal Atatürk’ü andı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen İzmir Gençlik Festivali, gençlere üç gün boyunca doyasıya eğlenme fırsatı sundu. İnciraltı Kent Ormanı’nda düzenlenen festivalde katılımcılar alana ücretsiz giriş yaparak güvenli kamp yapma imkanına sahip oldu. Üç gün boyunca eğlencenin keyfini süren gençler, zumba, doğaçlama tiyatro atölyesi, basketbol, badminton, masa tenisi, bisiklet, voleybol, kitap okuma, şişme oyuncaklar gibi farklı etkinliklere katıldı.

Bayram havasında geçti

Festivale katılan Melisa Gündoğdu, “3 gündür buradayız. Her şeyin ücretsiz oluşu bizim için çok güzel oldu. Çadır kurarken bize görevliler yardımcı oluyor. Bence Gençlik Bayramı’nda gençler için çok güzel düşünülmüş bir festival. Festival bir bayram, şenlik havasında geçti” dedi.