Kabataş yalancısı Develioğlu'nun şikayet ettiği Arif Y.: Yüzünü görmedim ama bana dava açtı

Gezi Direnişi sırasında Kabataş iskelesi önünde 70-100 kişilik “üzerleri çıplak ve deri eldivenler giyen” bir grubun tacizine uğradığı iddialarının gerçek olmadığı ortaya çıkan Zehra Develioğlu’nun daha önce ‘araçla beni sıkıştırdı’ diye şikâyetçi olduğu Arif. Y. “Kendisini görmedim bile. Aracı üzerime sürdü. Sonra da şikâyetçi olmuş” dedi. Arif Y. dava sırasında tehdit telefonları da aldığını belirterek Develioğlu’nun tıbbi yardım alması gerektiğini savundu.

"DEVELİOĞLU, BENİ KAMYONUN ALTINA ATMAK İSTEDİ"
Zehra Develioğlu’nun 2010’da kendisini araçla sıkıştırdığını öne sürdüğü Arif Y, Cumhuriyet'te yer alan habere göre; davanın açıldığı sırada işyerini arayan kişilerin “Sizi tanıyoruz. Yanınızda çalıştırdığınız kişilere dikkat edin” diyerek tehdit ettiklerini ifade etti. İşi gereği Başakşehir’de oturduğunu ve Başakşehir’i “onların kalesi” olarak tanımlayan Arif Y, “Ben bunların içine düştüm. Çocuğum var. Eşim doğru düzgün dışarı çıkamıyor. Bunlardan her türlü kötülüğü bekliyorum” diyerek tedirgin olduğunu belirtiyor. 2010 yılında yargılanmasına neden olan iddiaya ilişkin değerlendirmede bulunarak, “Zehra Develioğlu’nu hiç görmedim. Arabayı üstüme kırdı. Beni kamyonun altına atmak istedi” ifadelerini kullandı.

GEZİ'DEKİ GENÇLERE YAZIK
Arif Y., kendisine yönelik bu suçlamanın 3 yıl sonrasında Kabataş’ta benzer bir olayın yaşandığı iddiasıyla ilgili olarak ise, “Gezi Parkı eylemleri sırasında orada bulunan gençlere yazık. Bu kadının psikolojisiyle alakalı bir sorunu olabilir. Psikoloğa gitmesi gerek” dedi.

Kabataş yalanı ilk değilmiş: Zehra Develioğlu’nun önceki taciz şikayetinde de delil bulunamamış