Kaçan zanlı belirlendi fakat hâlâ yakalanamadı
Fotoğraf: DHA

Haber Merkezi

İstanbul Kadıköy'de bisiklet sürücüsü Doğanay Güzelgün'ün otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybettiği olaya ilişkin firari şüphelinin kimliği tespit edildi. Kaza önceki gün Bostancı Sahil Yolu'nda meydana geldi. Hız yapan bir otomobil bisiklet sürücüsü Doğanay Güzelgün'e çarptıktan sonra kaçtı. 

Daha sonra M.C.Ç. isimli bir şüpheli olay yerine gelerek "Kazayı ben yaptım" diye teslim oldu. M.C.Ç'nin sorgusunda, Güzelgün'ün yaralı olduğunu düşünerek teslim olduğunu söylediği öğrenildi. Polis ekipleri, ifadeler ve çevredeki MOBESE kameralarını da inceleyerek, kaçan şüphelinin M.C.Ç. olmadığını belirledi. Kimliği belirlenen asıl firari şüpheli Temel Ü'yü yakalama çalışmalarının devam ettiği belirlendi. Öte yandan bisiklet sürücüsü Güzelgün, Üsküdar’da düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı. 

Kadıköy’de Kartal yönüne giden Temel Ü. yönetimindeki 34 GNE 745 plakalı otomobil, Bostancı Sahil Yolu’nda Doğanay Güzelgün’ün kullandığı bisiklete önceki gün çarpmıştı. Ağır yaralanan Güzelgün, kaldırıldığı Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetmişti.