KadıköySahne’nin alternatif sahnenin önemli isimlerini bir arada müzikseverlerle buluşturacağı yeni projesi ‘New Sounds of Istanbul’ başlıyor. Her ay gerçekleşecek projenin ilk konukları Ezgi Aktan, Simge Pınar ve Nova Norda olacak. Üç isim 6 Şubat Çarşamba akşamı KadıköySahne’de sevenleriyle buluşacak. Biletler Biletix’ten temin edilebilecek. Simge PınarProdüktörlüğünü mor ve ötesi grubundan Harun Tekin’in üstlendiği single’ı ile dikkatleri […]

KadıköySahne’nin yeni projesi ‘New Sounds of Istanbul’ başlıyor

KadıköySahne’nin alternatif sahnenin önemli isimlerini bir arada müzikseverlerle buluşturacağı yeni projesi ‘New Sounds of Istanbul’ başlıyor.

Her ay gerçekleşecek projenin ilk konukları Ezgi Aktan, Simge Pınar ve Nova Norda olacak. Üç isim 6 Şubat Çarşamba akşamı KadıköySahne’de sevenleriyle buluşacak. Biletler Biletix’ten temin edilebilecek.

Simge Pınar
Prodüktörlüğünü mor ve ötesi grubundan Harun Tekin’in üstlendiği single’ı ile dikkatleri üzerine çeken Simge Pınar, çok küçük yaşlardan itibaren kelimelerin ve melodilerin iyileştirici gücüyle büyüdü. Yolunun bir atölyede Harun Tekin ile kesişmesinden sonra her zaman hayalini kurduğu müzik çalışmalarına ağırlık vermeye başladı.

Ezgi Aktan
İlk albümü “İyi ki” ile dikkatleri üzerine çeken Ezgi Aktan hayranlarının deyimiyle “umut sesli kadın” 2019’un başında çıkardığı yeni single ve klibi “Uyma Onlara” ile müzikal yolculuğuna devam ediyor.  

Nova Norda
Boğaziçi Üniversitesi Sosyoloji + Film mezunu, müzisyen, reklamcı ve medya uzmanı olan Nova Norda son dönemlerin en çok dikkat çeken isimlerinden. Özellikle sahne performansı ile büyük beğeni toplayan sanatçı, 2018’de ilk teklisi “Çıktım bi Yola” ile kurumsal hayatından, müzik kariyerine geçişinin  haberini verdi.