14 Mayıs seçimleri yaklaşırken Cumhur İttifakı’nın kutuplaştırıcı söylemleri devam ediyor. Millet İttifakı’nı “Teröristlerin desteklediği ittifak” olarak nitelendiren AKP’li Karaismailoğlu, “Türkiye düşmanlarının hepsi bir yerde birleşmiş” dedi.

Kaynak: AA
Karaismailoğlu, Millet İttifakı’nı hedef aldı: Teröristlerin desteklediği ittifak, Türkiye düşmanlarının hepsi bir yerde birleşmiş!
Fotoğraf: AA

AKP Trabzon milletvekili adayı olan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ortahisar İlçe Sağlık Müdürlüğü hizmet binasının açılışında yaptığı konuşmada, Millet İttifakı’nı hedef aldı.

Bakan Karaismailoğlu, 14 Mayıs seçimlerine işaret ederek, "Çok önemli günlerin arifesindeyiz. Adeta bir dönüm noktasındayız. 14 Mayıs çok büyük bir fırsat. Ya Türkiye dünyanın gelişmiş en büyük lider ülkelerinden birisi olacak ya da 30 yıl önceki kaos dönemlerine dönüşecek. Bir seçim yapacak milletimiz. Ya teröristlerin desteklediği ittifak kazanacak ya da teröristlerle mücadele eden Tayyip Erdoğan kazanacak." diye konuştu.

Trabzonlunun liderinin belli olduğunu savunan Karaismailoğlu, "Lideri teröristlerle mücadele eden, dünyanın lider ülkesi yapma hedefiyle 21 yıldır milletinin gönlünde taht kuran Recep Tayyip Erdoğan'ı seçecek." şeklinde konuştu.

Millet İttifakı'nı hedef alan Karaismailoğlu, şunları kaydetti:

"Türkiye düşmanlarının hepsi bir yerde birleşmiş. Ne için birleşmişler? Türkiye'yi karıştırmak için. Buna müsade edecek mi Trabzonlu? Hep birlikte birlik olacağız, beraber olacağız, bir kişi bile kırmaya lüksümüz yok. Trabzonluların sağcısı da solcusu da vatanına, milletine aşıktır. O yüzden vatan noktasında, ortak noktamızda buluşacağız, birleşeceğiz. Bizim yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Biz öyle fazla konuşmayız, icraatlarımız konuşur."