Karamollaoğlu: Kulağıma 'Abi bu iş böyle gitmez' diye fısıldıyorlar

Milli Görüş hareketinin, Refah ve Fazilet partilerinin ardından son durağı Saadet Partisi, referandum sürecinde en çok konuşulan partilerden biri oldu. Son seçimde ittifak kurduğu BBP’den ayrı tutum alarak “Hayır” cephesinde yer alan Saadet’in bu kararıyla “Hayır” cephesini en çok güçlendiren parti olduğu yorumları yapıldı.

Birbirine çok yakın çıkan referandum sonuçları düşünüldüğünde Saadet Partisi, 2019 yılında yapılacak seçimlerde de kilit parti olmaya aday. “Önümüzdeki seçimlerin belirleyicisi olacağız” diyen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, iktidarın baraj kozunu kullanabileceği iddialarıyla ilgili ise “Barajı asla pazarlık konusu yapmayız” diyor.

Duruşlarının değişmeyeceğini söyleyen Karamollaoğlu, idam tartışmalarıyla ilgili de “Kin ve nefreti tatmin için idamı getirmek doğru olmaz” değerlendrimesi yapıyor.

Gazete Duvar'dan Nergis Demirkaya'ya konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, bir sonraki seçimde partilerinin belirleyici olacağını iddia ediyor. Gül'ü de Davutoğlu'nu da ziyaret edeceğini belirten Karamollaoğlu, şu açıklamayı yaptı: "2002’de bizden kopanların içinde bir çok insan arayıp ne kadar memnun olduklarını söylüyor. Çok yüksek mevkilerde insanların kulağıma eğilip, fısıldayarak, 'Abi bu iş böyle gitmez' sözleriyle karşılaşıyorum."