Erdoğan'ın "Yolsuzlukların ve rüşvetin olmadığı, bir Türkiye’yi biz hallederiz." sözlerine yanıt veren Karamollaoğlu, "20 yıllık bir yolsuzluk ve rüşvet düzenini bitirmek kolay değil tabi" dedi.

Karamollaoğlu’ndan Erdoğan’a yolsuzluk ve rüşvet göndermesi

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, TÜGVA 5. Olağan Genel Kurulu ve 6. Gençlik Buluşması'nda yaptığı konuşmada “Yolsuzlukların olmadığı, rüşvetin olmadığı, yoksulluğun olmayacağı bir Türkiye'yi biz hallederiz. Şu an itibarıyla onun hazırlığı içindeyiz” açıklamasında bulunmuştu.

Erdoğan'ın bu sözlerine sosyal medya platformu Twitter üzerinde bulunan hesabından tepki gösteren Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “20 yıllık bir yolsuzluk ve rüşvet düzenini bitirmek kolay değil tabi, işiniz zor, vaktiniz de daralıyor ama yine de kolaylıklar dilerim(!)” açıklamasında bulundu.

Erdoğan, konuşmasında şunları söylemişti:

"Avrupa tutuştu nasıl ısınacağız diye. Elhamdülillah milletimiz için her şeyi hazırlamış vaziyetteyiz. Amacımız daha uygun fiyatlarla vatandaşımıza ulaştırma derdindeyiz. İnşallah aralık ayındaki yapılacak olan yeni değerlendirmelerle de asgari ücreti en uygun rakama çıkaracağız. Yolsuzlukların olmadığı, rüşvetin olmadığı, yoksulluğun olmayacağı bir Türkiye’yi biz hallederiz. Şu an itibarıyla onun hazırlığı içindeyiz."