Cumhurbaşkanlığı Kupası final maçında AKP'liler ile Karşıyaka taraftarları kavga etti

Karşıyakalılar ile AKP'liler tribünde kavga etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın maçı izleme ihtimali dolayısıyla gün boyu gergin bir biçimde beklenen Cumhurbaşkanlığı Kupası final maçında AKP'liler ile Karşıyaka taraftarları arasında tribünde kavga çıktı. DHA'da yer alan habere göre, Cumhurbaşkanlığı Kupası final maçında Ankara'da Fenerbahçe Ülker ile Pınar Karşıyaka'nın karşı karşıya geldiği mücadelede, Karşıyakalı taraftarlar "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganları attı.

AKP'LİLER DIŞARI!
Ankara Spor Salonu'nda oynanan 30. Cumhurbaşkanlığı Kupası final maçında AKP Gençlik Kolları üyelerinin bulunduğu tribüne doğru Karşıyakalı bir taraftar, üzerinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün resminin bulunduğu atkıyı havaya kaldırdı. "AKP'liler dışarı" diye bağıran Karşıyakalı taraftarlar, AKP'lilerin bulunduğu yöne doğru hareketlenerek "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganları attı. İki taraf pota arkası tribününde kavga etti. Kavga yaşanan olay polislerin araya girmesiyle son buldu.

Ne olmuştu?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da maçı izleme ihtimali dolayısıyla 8 bin biletin AKP'lilere ayrıldığı iddiası gün boyu gündemi işgal etmiş, taraftarlardan sert tepki görmüştü. Erdoğan'ın maçı izlemeyeceğinin kesinleşmesi ile birlikte ise Basketbol Federasyonu 8 bin biletin blokesini kaldırmış ve biletler maça çok az bir zaman kala satışa çıkarılmıştı.