Daha önce, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yakınlarını kaybettiğini duyuran müzisyen Karsu Dönmez, depremde ağır hasar gören halasının evinden 'düşmeyen tek fotoğrafı' paylaştı. Karsu'nun paylaştığı fotoğrafta, düşmeyen Atatürk'e ait bir tablo yer alıyor.

Karsu'dan deprem paylaşımı: Halamların evindeki duvarda tek düşmeyen fotoğraf...

HABER MERKEZİ

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 11 ili etkileyen depremlerde ağır yıkım yaşanan Hatay'da yakınlarını kaybeden müzisyen Karsu Dönmez, sosyal medya hesabından "Karsu Köyü'nde halamların evindeki duvarda tek düşmeyen fotoğraf" notuyla, halasının ağır hasar gören evinden bir kare paylaştı.

Hatay'dan Hollanda'ya çalışmak üzere giden bir ailenin kızı olan Karsu'nun paylaşımında Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e ait bir fotoğrafın depremde hasar görmeden duvara asılı bir şekilde kaldığı görülüyor.

Hollanda'da yaşayan Karsu Dönmez'in paylaşımı şöyle:

muzisyen-karsu-dan-deprem-paylasimi-halamlarin-evindeki-duvarda-tek-dusmeyen-fotograf-1133919-1.

Hollanda'da depremzedeler için düzenlenen bağış gecesinde rekor yardım toplamıştı. Sanatçı, yardım gecesinde söylediği 'Neredesin Sen' türküsü ile de gündem olmuştu.

Karsu Dönmez ayrıca, Hollanda’da bir yardım konseri de düzenlemişti. Filarmoni Haarlem Konser Salonu’ndaki konserde Karsu eserleri Türkçe, Flemenkçe, İngilizce ve Arapça olarak seslendirmişti. Hollanda Kralı’nın Kuzey eyalet temsilcisi Arthur van Dijk, konserdeki davetlileri bağış kampanyasına katılmaya davet etmişti. Konserdeki bağış kampanyasında 41 bin 520 Euro (835 bin TL) toplanmıştı.