Komedi festivali’nden, piyanoya, Tiyatro’dan sinemaya, caz konserlerinden sergilere, kasım ayı her yıl olduğu gibi bu yıl da sanatseverler için şölene dönüyor

Kasım ayı şölen gibi geçecek

Kasım ayı her yıl olduğu gibi bu yıl da sanatseverler için şölene dönüyor Sanatseverleri bu ay dopdolu bir program bekliyor.

18.Uluslararası Antalya Piyano Festivali
18.Uluslararası Antalya Piyano Festivali, her yıl yerli ve yabancı dünyaca ünlü sanatçıları müzikseverlerle buluşturmaya devam ediyor. Klasik müzik, caz ve Flamenko dünyasından birçok müzisyenin, dinleyici ile buluşacağı festival 2 Aralık tarihine dek sürecek.

6.kez “Biz de Varız”
İstanbul Modern, yönetmen ve oyuncuların katılımıyla festivale dönüşen “Biz de Varız!” programının altıncısını düzenliyor. 2-16 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleşecek programda aralarında Kaygı, Kırık Kalpler Bankası, Koca Dünya ve Genco’nun yer aldığı 11 film izleyiciyle buluşacak.

İstanbul Komedi Festivali 11-18 Kasım
BKM’nin geleneksel hale getirdiği “İstanbul Komedi Festivali ” 11-18 Kasım tarihlerinde gerçekleşiyor. 7 farklı mekanda yapılacak etkinlikte gülmeye, eğlenmeye hazır olun. Festival kapsamında Ata Demirer, Doğu Demirkol, Okan Çabalar ve daha birçok isim sanatseverlerle buluşacak.

İstanbul Tiyatro Festivali
İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen 21. İstanbul Tiyatro Festivali, 13-26 Kasım tarihleri arasında, zengin bir programla tiyatroseverlerle buluşmaya gün sayıyor. Festivalde, iki hafta boyunca, yurtdışından 6, Türkiye’den 13 oyun ve yan etkinlikler, 18 farklı mekânda tiyatroseverlerle buluşacak.

Film Festivalleri
Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Malatya Uluslararası Film Festivali, 09-16 Kasım tarihleri arasında sinemaseverlerle 7. kez buluşmaya hazırlanıyor. Festivalin kapanış töreninde, İran sinemasının büyük ustalarından Rakhshan Banietemad’a Onur Ödülü takdim edecek.

Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali başlıyor. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi tarafından 3-9 Kasım tarihleri arasında düzenlenen 7. Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali, bu yıl ‘Adalet’ ana temasıyla yapılıyor.

Akbank Caz Festivali
Türkiye’nin en uzun soluklu festivallerinden biri Akbank Caz Festivali, bu yıl 27. yaşını kutluyor. Caz dünyasının saygın isimlerini Türk dinleyicisi ile buluşturan Festival, 3 - 19 Kasım 2017 tarihlerinde şehri cazın farklı renkleriyle kucaklayacak.