Çorum’da sahne aldıktan sonra minibüsle Samsun’a doğru yola çıkan ve Merzifon’da bir feci bir kaza yapan “Baş Belası” ekibinin oyuncularından Sergen Deveci, yaralı olarak nakledildiği İstanbul’da köpeği Sherlock ile buluştu. Kazada, ekipten 3 kişi hayatını kaybetmişti.

Kazada yaralanan oyuncu Sergen Deveci, hastanede köpeği Sherlock ile buluştu

Samsun’a giderken Amasya Merzifon’da bir kamyona arkadan çarparak kaza yapan ve 3 üyesini kaybeden “Baş Belası” oyununun oyuncularından Sergen Decevi, hastanede köpeği ile buluştu.

Sedyede yatan ve boynunda boyunduruk olduğu görülen Deveci, bir yakınının kucağında yanına gelen Sherlock’a ellerini kaldırarak sesleniyor.

Karadeniz turnesinde olan “Baş Belası” oyunu ekibi, Samsun’a giderken 21 Kasım’da feci bir kaza yapmıştı. Amasya’nın Merzifon ilçesinde yaşanan kazada, tiyatro ekibini taşıyan minibüs bir kamyona arkadan çarpmış, oyuncu Burak Topçu, ışık tasarımcısı Tolga Güleryüz ve organizatör Özgür Karataş hayatını kaybetmişti.

Kazada sürücü, Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Melis İşiten, Sergen Deveci, Uğur Şalvarcıoğlu, Ceyhun Fersoy ve Filiz Özbek, kaza yerine sevk edilen ambulanslarla Merzifon ve Suluova’daki hastanelere kaldırılmıştı.

Sergen Deveci ise ambulans uçakla İstanbul’a sevk edilmişti.