Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, kendisini 'Mevzular Açık Mikrofon' programına davet eden Oğuzhan Uğur'un çağrısına yanıt verdiği iddia edildi. MAK Danışmanlık'ın sahibi Mehmet Ali Kulat, Habertürk canlı yayınında 'teyitli bilgi' diyerek paylaştı.

Kemal Kılıçdaroğlu, 'Mevzular Açık Mikrofon' programına katılacak

 Oğuzhan Uğur bugün Twitter’dan ikinci tura kalan Kemal Kılıçdaroğlu’na ‘Mevzular Açık Mikrofon’a katılması için çağrıda bulunmuştu. 

28 Mayıs’taki ikinci tur seçiminde yarışacak Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Oğuzhan Uğur’un davetine olumlu yönde karşılık verdiği öğrenildi. 

KEMAL KILIÇDAROĞLU BABALA TV'YE KONUK OLACAK

Habertürk TV’de konuşan MAK Danışmanlık kurucusu Mehmet Ali Kulat, Kılıçdaroğlu’nun Babala TV’nin Mevzular Açık Mikrofon programına katılacağını ve bu bilgiyi teyit ettiğini söyledi. 

Oğuzhan Uğur da bu bilgi sonrası sosyal medya platformu Twitter hesabından, “Evet Sn. Kemal Kılıçdaroğlu Mevzular Açık Mikrofona geliyor ve evet ben de televizyondan öğrendim. =) Teşekkürler.” paylaşımında bulundu.

Oğuzhan Uğur daha sonra yaptığı paylaşımda ise, "Sn. Kılıçdaroğlu da arayıp bizzat geleceğini teyit etti. Bilginize" notunu düştü.