Türkiye sinemasının unutulmaz ismi Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal, dün sabah katıldığı bir TV programında, “Keşkelerin var mı?” diye soran sunuculara, “Keşke o uçağa binmeseydik” diye yanıt verdi.

Kemal Sunal’ın oğlu Ali Sunal: Keşke o uçağa binmeseydik

Tkemal-sunal-in-oglu-ali-sunal-keske-o-ucaga-binmeseydik-726260-1.ürkiye sinemasının en unutulmaz oyuncuları arasında yer alan ve bugün dahi filmleri hiç eskimemişçesine izlenen Kemal Sunal’ın oğlu Ali Sunal, dün sabah katıldığı bir TV programında babasıyla ilgili anılarını anlattı.

Ali Sunal, sunucuların “Keşkelerin var mı?” şeklindeki sorusuna şu karşılığı verdi:

“Hayatımda keşke demeyi hiç sevmem hatta kimsenin bu şekilde yaşamasını da istemem ama bazen 'keşke o uçağa binmeseydik' diyorum. Ama bununla yaşamam mümkün değil. O zaman kızıma karşı bu kadar güler yüzlü olamam böyle bir lüksüm yok."

Ali Sunal, “Bu süreçte babanın filmlerini izliyor musun?" sorusuna ise “Kaybettiğimizden beri izleyemiyorum, kızımla inşallah” diye yanıt verdi.

TRABZON UÇAĞINDA HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Kemal Sunal, yaşamı boyunca yaptığı yolculuklarda daima kara taşıtlarını tercih etmiş, uçak ve deniz taşıtlarından korktuğunu açıklamıştı.

Ancak Sunal, 3 temmuz 2000 tarihinde, Balalayka isimli filmin çekimleri için bindiği Trabzon uçağında kalp krizi geçirip hayatını kaybetti.