Kendisinden boşanmak isteyen kadını minibüsle çarparak ölümüne neden olduğu için gözaltına alınan erkek tutuklandı. "Ben çarptığım kişinin eşim olduğunu bilmiyordum" diyen İ.P, "Kazayla oldu" savunmasını yaptı.

Kendisinden boşanmak isteyen kadını aracıyla çarparak öldüren erkek tutuklandı

Ordu'nun Korgan ilçesinde boşanmak isteyen kadına, aracıyla çarparak ölümüne neden olan erkek tutuklandı.

AA'nın aktardığı habere göre, ilçede dün akşam saatlerinde, boşanmak isteyen Selime P'ye minibüsle çarparak ölümüne neden olduğu için gözaltına alınan İ.P'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen İ.P, çıkarıldığı nöbetçi sulh hakimliğince tutuklandı.

İ.P'nin emniyet ve savcılık ifadesinde, olayın kaza olduğunu ileri sürerek, "Ben çarptığım kişinin eşim olduğunu bilmiyordum. Olay sonrası herhangi bir tekmeleme eyleminde bulunmadım. Sadece sırtı dönüktü, başını çevirmeye çalıştım. Kazayla oldu" dediği öğrenildi.

Öte yandan, olayın gerçekleştiği anlar, bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi. Görüntülerde, Selime P'nin kızıyla birlikte yolda yürüdüğü, İ.P'nin ise kendisine ait minibüsle kadına çarptığı görülüyor.

Kadının minibüs ile park halindeki başka bir araç arasında sıkıştığını gören yurttaşların kaza yerine doğru koştuğu anlar da görüntülerde yer alıyor.