KFC ve Crocs işbirliğiyle üretilen, üzerinde kızarmış tavuk desenleri ve tavuk kokulu kızarmış tavuk aksesuarı olan terlikler, satışa sunulmasının ardından yarım saatte tükendi.

KFC ve Crocs’un tavuk kokulu terlikleri yarım saatte tükendi

Fast food restoran zinciri Kentucky Fried Chicken ve plastik terlikleriyle ünlü olan Crocs işbirliğiyle üretilen tavuk kokulu terlikler, satışa sunulmasının ardından yarım saatte tükendi.
Kızarmış tavuk desenlerine sahip olan ve üzerinde bir parça kızarmış tavuk şeklinde ve kokusunda aksesuar bulunduran terlikler, 60 dolardan satışa sunulmuştu.
Terliklerin duyurulmasının ardından satın almak için heyecanla bekleyenler, yarım saatte tükenmesiyle hayal kırıklığına uğradı.
Ayakkabı mağazalarının bot kullanarak terlikleri satışa çıkar çıkmaz satın almaları, sıradan insanların satın almalarına engel teşkil etti.

Terlikleri almak için heyecanla bekleyen bir kişi, KFC’yi ürünü ön satışa çıkarmadığı, bir etkinlikte satışa sunmadığı ve bu durumun botların çoğu ürünü satın almasına neden olduğu konusunda eleştirdi.
Ayakkabı satıcılarının bot kullanarak 60 dolara satın aldığı terlikler, E-Bay üzerinden 195 dolar gibi fiyatlarla satışa sunulmuş durumda.

kfc-ve-crocs-un-tavuk-kokulu-terlikleri-yarim-saatte-tukendi-762213-1.
KFC, terliklerin tükendiğini ve tekrar üretilmeyeceğini bir Twitter paylaşımıyla duyurdu. KFC’nin resmi hesabından yapılan duyuruda, “Kötü haber KFCxCrocs ürünleri tükendi, iyi haber halen gerçek bir kova tavuk alabilirsiniz; onları giymek yok” denildi.

KFC ve Crocs işbirliğiyle üretilen tavuklu terlikler, ilk olarak şubatta New York Moda Haftası’nda sergilenmişti.