Viranşehir’de bir binanın tadilat işlerini yapan KHK’lı öğretmen Aslan Durman, çalıştığı binanın çökmesi üzerine hayatını kaybetti. Aslan Duran ile birlikte çalışan 2 işçi de ağır şekilde yaralandı. Konuyla ilgili olarak Eğitim Sen’den yapılan açıklamada, iş cinayetinde ölen Aslan Durman’ın KHK ile ihraç edilen üyeleri olduğu duyuruldu. Açıklamada, “Haksiz,hukuksuz bir şekilde 686 sayılı KHK ile ihraç […]

KHK ile mesleğinden ihraç edilen öğretmen çalıştığı inşaatta hayatını kaybetti

Viranşehir’de bir binanın tadilat işlerini yapan KHK’lı öğretmen Aslan Durman, çalıştığı binanın çökmesi üzerine hayatını kaybetti. Aslan Duran ile birlikte çalışan 2 işçi de ağır şekilde yaralandı.

Konuyla ilgili olarak Eğitim Sen’den yapılan açıklamada, iş cinayetinde ölen Aslan Durman’ın KHK ile ihraç edilen üyeleri olduğu duyuruldu.

Açıklamada, “Haksiz,hukuksuz bir şekilde 686 sayılı KHK ile ihraç edilen üyemiz Aslan Durman inşaat kazasında hayatını kaybetmiştir. Cenazesi otopsi işlemleri için Viranşehir Devlet Hastanesinde bekletilmektedir. Ailesine, Eğitim-Bilim Emekçilerine ve sevenlerine sabır diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.