CHP lideri Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Akşener ile yapacağı görüşme öncesi partisinin Merkez Yürütme Kurulu'nu olağanüstü toplantıya çağırdı. Öğleden sonra gerçekleştirilen toplantıya Ankara'da bulunan genel başkan yardımcılarının da katıldığı öğrenildi. Edinilen bilgiye göre, Kılıçdaroğlu toplantıda Akşener ile gerçekleştireceği görüşme öncesi kurmaylarıyla fikir alışverişinde bulundu.

Kılıçdaroğlu, Akşener ile görüşmesi öncesinde MYK'yi olağanüstü topladı

BirGün/ANKARA

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile gerçekleştireceği görüşme öncesi partisinin Merkez Yürütme Kurulu'nu (MYK) olağanüstü toplndı.

Öğleden sonragerçekleştirilen toplantıya, CHP'nin Ankara'da bulunan genel başkan yardımcılarının katıldığı öğrenildi. Kılıçdaroğlu'nun toplantıda Akşener ile gerçekleştireceği görüşme öncesi kurmaylarıyla fikir alışverişinde bulunduğu öğrenildi.

CHP MYK dün de CHP lideri Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanmıştı.

Akşener ve Kılıçdaroğlu'nun görüşmesinin saat 19.30'da başlaması bekleniyor. İki lider, Ankara'da Çankaya Belediyesi'nin Ahlatlıbel Tesisleri'nde bir araya gelecek.