Suriye’nin Azez bölgesinde PKK saldırısı sonucu hayatını kaybeden Deniz Yüzbaşı Celaleddin Özdemir’in (35) cenazesi, Ankara’da kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenazeye CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı. Kılıçdaroğlu, en son Ankara Çubuk’ta katıldığı asker cenazesinde organize linç girişimine uğramıştı. Özdemir için Ahmet Hamdi Akseki Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Cumhurbaşkanı Yardımcısı […]

Kılıçdaroğlu asker cenazesine katıldı

Suriye’nin Azez bölgesinde PKK saldırısı sonucu hayatını kaybeden Deniz Yüzbaşı Celaleddin Özdemir’in (35) cenazesi, Ankara’da kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

Cenazeye CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı. Kılıçdaroğlu, en son Ankara Çubuk’ta katıldığı asker cenazesinde organize linç girişimine uğramıştı.

Özdemir için Ahmet Hamdi Akseki Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, kuvvet komutanları, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, Ankara Valisi Valip Şahin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile çok sayıda kişi katıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da tören alanına girişte Özdemir’in eşi, annesi ve diğer yakınlarıyla tokalaşarak, başsağlığı diledi.