Ekrem İmamoğlu’nun Erzurum mitingine yapılan taşlı saldırıyla ilgili konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, “Mafyalar, militanlar, SADAT’çılardan, Sinan Ateş’i öldüren torbacılardan, 5’li çetelerden, domuz bağcılardan oluşan bir militarist koalisyon var. Bugün Ekrem başkanımıza saldıranlar bunlardır” dedi.

Kılıçdaroğlu: Ekrem başkanımıza saldıran militarist koalisyondur

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu’nun Erzurum mitingine yapılan taşlı saldırının ardından Twitter’dan paylaştığı videosunda şunları söyledi:

“Sevgili halkım, mafyalar, militanlar, SADAT’çılardan, Sinan Ateş’i öldüren torbacılardan, 5’li çetelerden, domuz bağcılardan oluşan bir militarist koalisyon var. Bugün Ekrem başkanımıza saldıranlar bunlardır. Amaçları, insanları korkutmaktır, sandıktan uzak tutmaktır. Tüm Türkiye itidalini koruyacak, Türkiye makul çoğunluk ülkesi. Çoğunluk bu kötülüğü bitirecek. 14 Mayıs’a odaklanan. Başka her şey teferruattır. Sakın kızmayın, sakın küsmeyin. İnsanınızı sevin, bağrınıza basın. O terör gruplarını kahreden de tam da budur. Ekrem evladıma da geçmiş olsun. Ülkeye değişim getirmenin bir bedeli vardır. Bunu da ödemeye hepimiz hazırız.