Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, '418 milyar dolar'la ilgili çektikleri ilk kampanya filminin bazı medya organları tarafından engellendiğini söyleyerek o videoları paylaştı. Kılıçdaroğlu, "Ey çeteler ey halkın gasp edilmiş parasıyla alınan medyalar. Ben sizden mi korkacağım ben bu mücadelede ölümü göze almışım" sözlerine yer verdi.

Kılıçdaroğlu engellenen kampanya filmlerini paylaştı: Son günleriniz, keyfini çıkarın çeteler!

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı videolu açıklamada bazı kanalların, 418 milyar dolarla ilgili yaptıkları reklam filmini yayımlamayı reddettiklerini duyurdu. "Beşli çete" olarak nitelendirdiği sermaye gruplarına seslenen Kılıçdaroğlu, "Ey çeteler! Siz hala anlamadınız, Bay Kemal asla yolundan dönmez." dedi.

Kılıçdaroğlu daha sonra sosyal medya hesabından, engellendiğini belirttiği reklam filimlerini paylaştı.

CHP lideri söz konusu 2 videoyu Twitter’dan “Buyurun, engellenen kampanyamızın ilk filmi. 418 milyar doların her kuruşunu söke söke alacağım. Son günlerinizin keyfini çıkarın çeteler…” notuyla paylaştı.

Kılıçdaroğlu videoda “Sana söz emekçi kardeşim. Hazineden çalınan 418 milyar doları geri alacağım. Omzundaki vergi ve sigorta yükünü azaltacağım. Sana söz yine baharlar gelecek, Bay Kemal sözünden geri dönmeyecek" sözlerine yer veriyor.