İstanbul Silivri'de yaşayan Yusuf Ziya K. isimli bir kişi sosyal medyada yayınladığı video ile tehditler savurdu. Kemal Kılçdaroğlu'nun seçimi kazanması halinde Türkiye'nin karışacağını söyleyen şahıs, "Silivri'de HDP'lilerin hepsinin listesi var, çocuğuna kadar, eve nereden gidip geldiğine kadar hepsini biliyoruz" ifadelerini kullandı.

"Kılıçdaroğlu kazanırsa ülke karışacak" diyerek tehditler savurdu: HDP'lilerin hepsinin listesi var

Sosyal medyada bir video yayınlayan Yusuf Ziya K. isimli bir kişi, Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçimi kazanması halinde Türkiye'de karışıklık çıkacağını söyleyerek tehditler savurdu. 

Sosyal medyada video yayınlayan şahıs, Silivri'de yaşayan HDP'lilerin hepsinin listesinin elinde olduğunu öne sürerek muhalif isimleri hedef gösterdi. 

Yayınladığı videoda seçimlerin Kemal Kılıçdaroğlu tarafından kazanılması halinde Türkiye'nin karışacağını öne sürerek tehditler savuran şahıs, "İşte o zaman sizin için cehennem başlıyor. Ülkenin karışmasını bekliyoruz, Silivri'de HDP'lilerin hepsinin listesi var, çocuğuna kadar, eve nereden gidip geldiğine kadar hepsini biliyoruz" ifadelerini kullandı.

Şahıs ayrıca Silivri'de yaşadığını öne sürdü.

Yusuf Ziya K. isimli şahıs "Beni hepiniz tanırsınız" diyerek, cumhurbaşkanlığı seçimini Kılıçdaroğlu'nun kazanması durumunda yapacaklarına ilişkin tehditler savurdu.