CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gençlerle buluşmasında kendisine 'Aday olma' diye bağıran gençle bir araya geldi. Ömer Faruk Berber isimli genç, güzel bir görüşme geçtiğini kaydetti. "Kılıçdaroğlu aday olsun mu?" şeklindeki soruya Berber, "Artık düşünebilirim" yanıtını verdi.

Kılıçdaroğlu, kendisine 'Aday olma' diyen gençle bir araya geldi: "Artık düşünebilirim"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Gençlik Kolları tarafından düzenlenen “Geleceği Kur” Gençlik Festivali’ne katıldı.

Küçükçekmece Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde düzenlenen festivalde konuşma yapan Kılıçdaroğlu, "Birilerinin sözünü asla dinlemeyeceğiz. Bunun için güveneceğim kişiler gerekiyor. En büyük güveneceğim ise bu ülkenin gençleri, sizlersiniz. Onların tehditleri bizi yıldıramaz. Onların baskıları bizi yıldıramaz. Türkiye’de gençler demokratik yollarla, otoriter bir yönetime son verdiler diye tarih yazacaksınız. İktidarın değişmesini istiyorsanız, sandığa gideceksiniz ve oy kullanacaksınız" dedi.

Kılıçdaroğlu konuşurken salondaki gençlerden birinin bağırarak “Aday olma” diye bağırdı.

Gazeteci Özlem Gürses, Kılıçdaroğlu ile kendisine 'Aday olma' diye bağıran gencin bir araya geldiğini aktardı.

Özlem Gürses'e konuşan Ömer Faruk Berber isimli genç, görüşmeye ilişkin açıklamalarda bulundu.

kilicdaroglu-kendisine-aday-olma-diyen-gencle-bir-araya-geldi-artik-dusunebilirim-1122378-1.

Berber, "Görüşmemiz oldukça verimli geçti. Bana çok iyi davrandılar. Bir soun olmadı. Eğitim hakkında konuştuk kendisiyle, benim okuyacağım bölümler hakkında bilgiler verdi. Güzel bir konuşma geçti. Ben yaptığım hareketi anlatınca kendisi de olumlu karşıladı ve herkesin düşüncelerine saygı duyulması gerektiğini ve oradaki bana yapılan müdahalenin aslında kendisinin desteklemediği bir hareket olduğunu söyledi" ifadelerini kullandı.

Gürses'in 'Aday olsun mu Kılıçdaroğlu?' sorusuna Berber, "Artık düşünebilirim" yanıtını verdi.