İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon’da muhtarlarla bir araya geldi. Soylu, burada yaptığı konuşmada, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik, “Muhtarlığa adaylığını koysun, onun kazanmaması için elimden geleni yaparım” dedi. Soylu’nun açıklamalarından satır başları şöyle: “Önümüzdeki günlerde kamuoyuna açıklayacağız, Amerika’nın PKK ile Amerikalı generallerin PKK ile PYD ile hangi ilişkileri kurduğunu, onları nasıl gönüllendirmeye çalıştığını, onlara nasıl hediyeler […]

“Kılıçdaroğlu muhtarlığa adaylığını koysun, kazanmaması için elimden geleni yaparım”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon’da muhtarlarla bir araya geldi. Soylu, burada yaptığı konuşmada, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik, “Muhtarlığa adaylığını koysun, onun kazanmaması için elimden geleni yaparım” dedi.

Soylu’nun açıklamalarından satır başları şöyle:

“Önümüzdeki günlerde kamuoyuna açıklayacağız, Amerika’nın PKK ile Amerikalı generallerin PKK ile PYD ile hangi ilişkileri kurduğunu, onları nasıl gönüllendirmeye çalıştığını, onlara nasıl hediyeler verdiğini, onları nasıl takviye ettiğini. O yakaladıklarımız var ya üst düzeyden yakaladıklarımız, tek tek ötüyorlar, adam can havliyle Amerika’yı da satıyor, Avrupa’yı da satıyor.”

“Ben tahammül edemem, üzülürüm, kahrolurum. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin 31 Mart’ta içine zafer naralarıyla beraber Kılıçdaroğlu’nun gitmesine tahammül edemem kimse kusura bakmasın. Kılıçdaroğlu muhtarlığa adaylığını koysun, kapı kapı gezip onun kazanmaması için elimden geleni yaparım.”