CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 1 Mayıs Dünya Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Kılıçdaroğlu, ekonomik krize dikkat çektiği mesajında, "Hiç umutsuzluğa kapılmayın, sözüm söz; üretimin arttığı, istihdamın sağlandığı, alın terinizin karşılığını alacağınız, örgütlü mücadelenizin desteklendiği ve 1 Mayıs’ı meydanlarda coşkuyla kutlayacağımız bir Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz" dedi.

Kılıçdaroğlu'ndan 1 Mayıs mesajı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 1 Mayıs Dünya Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla Twitter hesabından bir mesaj paylaştı.

Paylaşımında, Türkiye'nin içinde bulunduğu ekonomik buhrana vurgu yapan Kılıçdaroğlu, "İşsizliğe mahkum edilen milyonlarca emekçimizin ve ailelerin yaşadığı zorluklar, maalesef Saray ve şürekasının umurunda bile değil..." diyerek "Üretimin arttığı, istihdamın sağlandığı, alın terinizin karşılığını alacağınız, örgütlü mücadelenizin desteklendiği ve 1 Mayıs’ı meydanlarda coşkuyla kutlayacağımız bir Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

Kılıçdaroğlu'nun paylaşımları şöyle:

"Saray iktidarının liyakatsiz kadroları ve uyguladığı yanlış politikaları nedeniyle, ülke olarak ciddi bir sosyoekonomik buhranı yaşıyoruz. İşsizliğe mahkum edilen milyonlarca emekçimizin ve ailelerin yaşadığı zorluklar, maalesef Saray ve şürekasının umurunda bile değil...

Hiç umutsuzluğa kapılmayın, sözüm söz; üretimin arttığı, istihdamın sağlandığı, alın terinizin karşılığını alacağınız, örgütlü mücadelenizin desteklendiği ve 1 Mayıs’ı meydanlarda coşkuyla kutlayacağımız bir Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz."