Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de düzenlenen AKP mitinginde şarkıcı Demet Akalın'ın konser vermesine ilişkin "Bizim zamanımızda kim, nerede, nasıl isterse sanatını icra eder, karışmak bizim ne haddimize. Biz sanatçılarla kavga etmeyeceğiz, dünyadır bizim rekabet alanımız" dedi. Akalın is Kılıçdaroğlu'nun paylaşımına 'kalp' emojisi ile yanıt verdi.

Kaynak: Haber Merkezi
Kılıçdaroğlu'ndan AKP mitinginde sahne alan Demet Akalın yorumu

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, şarkıcı Demet Akalın'ın katıldığı AKP konserine ilişkin "Arkadaşlar, lütfen ne için geldiğimizi anlayın. Biz sanatçılarla kavga etmeyeceğiz, dünyadır bizim rekabet alanımız" dedi.

Şarkıcı Demet Akalın, dün AKP'nin İzmir Bayraklı'da düzenlediği mitingin ardından konser verdi.

Akalın'ın konserine ilişkin anların sosyal medyada paylaşılmasının ardından CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Kılıçdaroğlu, paylaşımında, 'Arşiv Unutmaz' isimli hesabın gönderisini alıntılayarak "Bu bizim inandığımız değil. Bu dil AK Parti’dir. Bizim zamanımızda kim, nerede, nasıl isterse sanatını icra eder, karışmak bizim ne haddimize"  Arkadaşlar, lütfen ne için geldiğimizi anlayın. Biz sanatçılarla kavga etmeyeceğiz, dünyadır bizim rekabet alanımız. Anlayalım artık!" ifadelerine yer verdi. 

Demet Akalın ise Kılıçdaroğlu'nun yorumuna kalp emojisi ile yanıt verdi. 

Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı şöyle: