CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 2 Ekim'deki Altılı Masa toplantısı öncesi liderler turu devam ediyor. Dün DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile görüşen Kılıçdaroğlu, bugün Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nu ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu'ndan liderler turu: Davutoğlu ve Uysal ile görüştü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nu ziyaret etti.

CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, Demokrat Parti, DEVA ve Gelecek Partisi’nde genel başkanların ikinci tur ilk buluşması 2 Ekim Pazar günü CHP’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, 2 Ekim'deki Altılı Masa toplantısı öncesi liderler turuna devam ediyor.

Dün DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile görüşen Kılıçdaroğlu, bugün de Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ı ziyaret etti.

Demokrat Parti Genel Merkezi'ne gelen Kılıçdaroğlu'nu kapıda Gültekin Uysal karşıladı.

kilicdaroglu-ndan-liderler-turu-gultekin-uysal-ile-gorustu-1068595-1.

Uysal, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, görüşmeye ilişkin, "Cumhuriyet Halk Partisi @herkesicinCHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu @kilicdarogluk Genel Merkezimizde bizleri ziyaret etti. Kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Uysal, "Bir il programında kendilerine takdim edilen kırat rozetini de bize iletmek üzere kabul edip büyük bir nezaketle iletmesi dolayısıyla da ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Kılıçdaroğlu ve Uysal, görüşmenin ardından bir taksi durağını ziyaret etti.

DAVUTOĞLU'NA ZİYARET

Uysal'ı ziyaret eden Kılıçdaroğlu, daha sonra Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile bir araya geldi.

kilicdaroglu-ndan-liderler-turu-gultekin-uysal-ile-gorustu-1068596-1.