Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Adıyaman'da bir şahsın deprem mezarlığını ziyaret ettiği sırada provokasyonda bulunması hakkında, "Benim hakkım varsa ben helal ettim" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi
Kılıçdaroğlu'ndan 'provokasyon' açıklaması: Hakkım varsa helal ettim

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adıyaman'da bir şahsın deprem mezarlığını ziyaret ettiği sırada provokasyonda bulunması hakkında açıklama yaptı.

Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Kılıçdaroğlu, "Mezarlıkta acılı insan her şeyi söyleyebilir, yapabilir; acısına vermek gerekir" dedi.

"Bugün bunları konuşmayalım, kayıplarımızı hakkıyla analım" diyen Kılıçdaroğlu, "Lütfen o insanımızı da ifşa edecek şeyler yapılmasın, özellikle sosyal medyada sorumlu davranalım. Benim hakkım varsa ben helal ettim" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Kılıçdaroğlu, bayram nedeniyle deprem bölgesi Adıyaman'da gerçekleştirdiği mezarlık ziyaretinde bir kişinin sözlü saldırısına uğradı. 

ılıçdaroğlu dua ederken mezarlıkta bulunan bir şahıs "Bu Fatiha okumayı bilmiyor ki, sen buna neden Fatiha okutturuyorsun?" dedi. Çevredekiler, söz konusu şahsın ifadelerine, "Terbiyesizlik yapma" diye tepki gösterdi.

Şahıs, çevredekiler tarafından uzaklaştırıldı.