CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'nın Bala ilçesinde, soğan üreticileri ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Ziyarette açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, "Çiftçi kazanırsa herkes kazanıyor ama çiftçi zarar ederse hepimiz zarar ediyoruz, hepimiz kaybediyoruz. O nedenle tarımın ve çiftçinin desteklenmesi lazım, mağdur edilmemesi lazım" dedi.

Kaynak: DHA
Kılıçdaroğlu'ndan tarım işçilerine ziyaret: Çiftçi zarar ederse hepimiz zarar ediyoruz
Fotoğraf: DHA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da soğan üreticileri ve soğan tarlasında çalışan mevsimlik tarım işçileri ile bir araya geldi.

Kılıçdaroğlu, Bala ilçesi Kesikköprü köyünü ziyaret etti.

Ziyaretinde, soğan üreticileri ve soğan tarlasında çalışan mevsimlik tarım işçileri ile bir araya gelen Kılıçdaroğlu, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Kılıçdaroğlu, "Çiftçi üretmediği takdirde hepimiz aç kalırız. Dışarıdan soğan alalım, mısır alalım, buğday alalım; şu bereketli topraklarda ekmek varken, üretmek varken, istihdam yaratmak varken. Çiftçi kazanırsa herkes kazanıyor ama çiftçi zarar ederse hepimiz zarar ediyoruz, hepimiz kaybediyoruz. O nedenle tarımın ve çiftçinin desteklenmesi lazım, mağdur edilmemesi lazım" dedi.
Kılıçdaroğlu, daha sonra Kesikköprülü vatandaşlarla sohbet etti. 

Fotoğraf: DHA