28 Mayıs'ta gerçekleşecek olan ikinci tur seçiminde Cumhurbaşkanı adayı olarak yarışacak olan Kemal Kılıçdaroğlu'nu 'Mevzular Açık Mikrofon'da ağırlayacak olan Oğuzhan Uğur programın pazar günü çekileceğini açıkladı. Kılıçdaroğlu ise, " "Pazar akşamı çekimdeyiz. Salonda ağırlık AK Partili gençlerimizden oluşacakmış. Dolayısıyla yabancı yok, seni de bekleriz Erdoğan" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun Mevzular Açık Mikrofon'a çıkacağı tarih belli oldu

Türkiye’deki önde gelen siyasileri Babala TV isimli sosyal medya kanalında “Mezular Açık Mikrofon” programına konuk eden Oğuzhan Uğur, Kemal Kılıçdaroğlu ile kararlaştırdıkları programı bu Pazar çekeceklerini duyurdu.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra Twitter sayfasından açık bir mektupla Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu “Mezular Açık Mikrofon” programına davet etmiş bu daveti karşılık bulmuştu. Ankara giden Oğuzhan Uğur,  Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelerek programın çekim tarihini belirledi.

"KEMAL BEY'DEN ONAYI ALDIM"

Kılıçdaroğlu ile bir poz veren Oğuzhan Uğur Twitter sayfasından “Angara’ya gelmişken program tarihini netleştirmemek olmazdı. Kemal Bey’den onayı bizzat aldım. Bu pazar çekiyoruz. Vatana Millete hayırlı olsun.” diye yazdı.

"SENİ DE BEKLERİZ ERDOĞAN"

Oğuzhan Uğur'la fotoğrafını paylaşan Kılıçdaroğlu ise, "Pazar akşamı çekimdeyiz. Salonda ağırlık AK Partili gençlerimizden oluşacakmış. Dolayısıyla yabancı yok, seni de bekleriz Erdoğan. Gençlerin önünde mertçe yüzleşelim" dedi.