Kaftancıoğlu, parti örgütü üyeleriyle birlikte Kılıçdaroğlu’nun seçim kampanyasına destek için bağış yaptı. Yurttaşlara da destek çağrısı yapan Kaftancıoğlu, "Biz vatandaş dayanışmasının ne kadar kıymetli olduğunu biliyoruz ve bu seçimde bunu göstereceğiz. Çünkü devletin bütün imkanlarının seçime dönük, sınırsız ve hor bir şekilde kullanıldığı yerde halkın gelerek, hissederek verdiği 5 kuruşun çok daha güçlü olduğunu gördük" dedi.

Kaynak: ANKA
Kılıçdaroğlu'nun seçim kampanyasına bağış yapan Kaftancıoğlu'ndan çağrı
Fotoğraf: ANKA

CHP İstanbul İl Başkanlığı ile 39 ilçe örgütü yöneticileri bugün, CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim kampanyasına destek için bağış yaptı.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve il yöneticileri de bağışlarını Taksim'deki İş Başkası Şubesi'nde yaptı. Kılıçdaroğlu’nun hesabına 55 bin 598 lira bağış yatıran Kaftancıoğlu, yurttaşları da destek olmaya çağırdı. 

Burada açıklama yapan Kaftancıoğlu, partililerle birlikte yurttaşların da bağış için oluşturduğu kuyruğa dikkat çekerek, "Bizler CHP örgütü ve İstanbullu vatandaşlar, halkın cumhurbaşkanı adayının kampanyasına destek olmak için ne kadar beklenmek gerekirse bekleyip o desteği yapacağız. O dayanışmayı göstereceğiz" dedi.

"Çünkü biz vatandaş dayanışmasının ne kadar kıymetli olduğunu biliyoruz ve bu seçimde bunu göstereceğiz" diyen Kaftancıoğlu, "Çünkü devletin bütün imkanlarının seçime dönük, sınırsız ve hor bir şekilde kullanıldığı yerde halkın gelerek, hissederek verdiği 5 kuruşun çok daha güçlü olduğunu gördük. Bu dayanışmayı, halkın dayanışmasını büyütmeyi çok önemsiyoruz. Çünkü halkın oylarıyla ve halkın desteğiyle, bütün kaynakları kullananlara inat cumhurbaşkanı seçilecek olan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun böyle bir dayanışmayla cumhurbaşkanı koltuğuna oturmasını çok da anlamlı buluyoruz. O nedenle bizler 39 ilçede dayanışmayı büyüteceğiz ve halkın cumhurbaşkanını, halkın cebindeki verebileceği kaç kuruş olursa olsun, bununla kampanyasını sürdürmesini sağlayacağız" şeklinde konuştu.

“DAYANIŞMANIZI GÖSTERMENİZ ÇOK KIYMETLİ”

Kaftancıoğlu şöyle devam etti:

"Ben buradan bütün İstanbullu vatandaşlara çağrı yapmak istiyorum sizlerin aracılığınızla. Aynen deprem döneminde olan dayanışma gibi halkın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na olabildiğince gönlünüzden koptuğunca, miktarın hiç önemi yok, dayanışmanızı göstermeniz çok kıymetli. Çünkü bir yanda halkla birlikte siyaset yapanlar var, diğer yanda ise devletin imkanlarını ve kaynaklarını hor kullananlar var."