Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim kampanyası sürecinde kullanacağı logo, bugünkü Hatay ziyaretinde yaptığı konuşmada ilk kez kullanıldı.

Kılıçdaroğlu’nun seçim sürecinde kullanacağı logo Hatay ziyaretinde ortaya çıktı

HABER MERKEZİ

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, adaylığının açıklanmasının ardından yapacağı 81 il ziyaretine deprem bölgesinde başladı.

'Millet Buluşması'nın ilkini Kahramanmaraş merkezli depremlerin en fazla yıktığı kent olan Hatay’da gerçekleştiren Kılıçdaroğlu, burada bir konuşma gerçekleştirdi.

Kılıçdaroğlu, 'Millet Buluşması'nın ilkini Hatay'da gerçekleştirdi Kılıçdaroğlu, 'Millet Buluşması'nın ilkini Hatay'da gerçekleştirdi

Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığı sürecinde ilk kez kullandığı tanıtım logosu da konuşma yaptığı esnada arkasındaki fonda yer aldı. Cumhurbaşkanlığı forsuyla benzerliği dikkat çeken logada, ay yıldız görselleri ve 16 küçük yıldız iç içe geçmiş şekilde kullanıldı.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmayı gerçekleştirdiği kürsüde ise "Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu" yazısı yer aldı. Yazıda, 'Cumhurbaşkanı ve Kemal Kılıçdaroğlu' kelimeleri büyük puntolar ile yazıldı.