AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı ekonomi paketine ilişkin değerlendirmelerde bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Reform nasıl olurmuş, halkın çıkarı nasıl korunurmuş, işsize iş nasıl bulunurmuş o bizim işimiz. Onu biz yapacağız" dedi.

Kılıçdaroğlu: Saraylardan reformlar ancak bu kadar olabiliyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı ekonomi paketine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kılıçdaroğlu, "Bunların ekonomide reform yapacak halleri yok. Dağılmış vaziyetteler" dedi.

Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından "Saraylardan reformlar ancak bu kadar olabiliyor..." ifadeleriyle bir video paylaştı.

Ekonomi paketine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Kılıçdaroğlu, "Sevgili halkım. Ekonomik paket açıkladılar. Kaçıncı biliyor musunuz? 23. paket, sözde ekonomide reform yapacaklar. Allah aşkına açıklanan bu pakette 'işsize iş bulacağız' diye bir cümle var mı? Bu pakette hiçbir Osmanlı padişahına nasip olmayan saraylarda oturuyorlar, bu saraylarla ilgili tek cümlelik tasarruf var mı? Yok" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti: "Hadi onlardan da vazgeçtik, 5'li çeteye dünyanın parasını ödüyoruz. Oradan bir tasarruf var mı? Oradan da yok. Bunların ekonomide reform yapacak halleri de yok. Dağılmış vaziyetteler."

"Bize inanın ve bize güvenin" diyen Kılıçdaroğlu, "Reform nasıl olurmuş, halkın çıkarı nasıl korunurmuş, işsize iş nasıl bulunurmuş o bizim işimiz. Onu biz yapacağız" ifadelerini kullandı.