CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, başrolünü Şener Şen’in oynadığı "Zengin Mutfağı" isimli tiyatro oyununu izledi.

Kılıçdaroğlu, Şener Şen'in başrolünü oynadığı 'Zengin Mutfağı' oyununu izledi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, başrolünü usta sanatçı Şener Şen’in oynadığı "Zengin Mutfağı" isimli tiyatro oyununu izledi. Solana girdiği sırada alkışlarla karşılanan Kılıçdaroğlu, oyunun ardından Şen’e çiçek takdim etti.

Kemal Kılıçdaroğlu, dün İstanbul Ataşehir’deki bir salonda sahnelenen, Vasıf Öngören’in yazdığı ve Şener Şen’in başrolünde oynadığı “Zengin Mutfağı” isimli tiyatro oyununu izledi.

Kılıçdaroğlu’na, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu eşlik etti.

kilicdaroglu-sener-sen-in-basrolunu-oynadigi-zengin-mutfagi-oyununu-izledi-1080949-1.

Kılıçdaroğlu, salona girdiği sırada izleyiciler tarafından alkışlarla karşılandı. Kılıçdaroğlu, oyun başlamadan önce izleyicilerle fotoğraf çektirdi.

Kılıçdaroğlu, oyunun ardından Şener Şen ve diğer oyuncuları kuliste ziyaret etti ve Şen’e çiçek verdi.

kilicdaroglu-sener-sen-in-basrolunu-oynadigi-zengin-mutfagi-oyununu-izledi-1080950-1.

Şener Şen, Kılıçdaroğlu’na tiyatro ekibindeki oyunculardan bahsederek, “Bu genç arkadaşlar son sınıftaydı, tabii seçme ile kazandılar rolleri. O kadar kişi arasından hakkıyla rolü seçtiler. Ben de böyle bir kadro olduğu için çok memnunum” dedi.

Kılıçdaroğlu ise “Güzel bir kadro” diye karşılık verdi.

ZENGİN MUTFAĞI OYUNU HAKKINDA

kilicdaroglu-sener-sen-in-basrolunu-oynadigi-zengin-mutfagi-oyununu-izledi-1080951-1.

Zengin Mutfağı, Vasıf Öngören'in 1977'de yazdığı tiyatro eseridir.

Oyunda, 1970 yılında, Türkiye'de 15-16 Haziran İşçi Direnişi sırasında bir konağın mutfağında gelişen olaylar anlatılır.

Oyunun mekanı olan "zengin mutfağı"nda aşçılık yapan iyi niyetli Lütfü Pehlivan, sınıf bilincine sahip olmayan ve çevresinde gelişen olaylara göre kendini konumlandırmaya çalışan silik bir karakterdir. Oyunda Lütfü Pehlivan karakterinin geçirdiği değişim gözler önüne serilir.