CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, grup toplantısının ardından gazetecilerle yaptığı sohbette genel başkanlıktan istifa etmeyeceğini, seçim kampanyasını CHP Genel Başkanı olarak yürüteceğini kaydetti.

Kılıçdaroğlu yanıtladı: İstifa edecek mi?
Fotoğraf: AA

HABER MERKEZİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin bugünkü grup toplantısında partililere son kez CHP kürsüsünden seslendiğini bildirdi. Kılıçdaroğlu’nun açıklamaları sonrası CHP liderinin genel başkanlık görevinden istifa edip etmeyeceğine ilişkin soruları da beraberinde getirdi.

Haber Global muhabiri Saliha Çolak’ın aktardığına göre, grup toplantısının ardından Meclis’teki parlamento muhabirleri ile bir araya gelen Kılıçdaroğlu, genel başkanlık görevinden istifa etmeyeceğini bildirdi.

Cumhurbaşkanlığı seçim kampanyasını CHP Genel Başkanı olarak yürüteceğini aktaran Kılıçdaroğlu, seçim dönemine kadar Meclis kürsüsünde yer almayacak.

Kılıçdaroğlu, bu süre içerisinde grup toplantılarını değişik bölgelerde farklı kesimlerle bir araya gelerek gerçekleştirecek. Kılıçdaroğlu, ilk olarak deprem bölgesini ziyaret edecek.